ЗА НАС

Ресторант Баракуда, гр. Созопол, e открит през 1991 г. Стойчо Стоев е инициаторът и пламенният ентусиаст зад това начинание. Същински представител на града, той пренася в заведението местният вкус към естетиката, хубавите емоции, веселите компании и лежерното прекарване на времето. Вкусната храна, приготвена и поднесена с любов, прави изживяването в р-т Баракуда уникален спомен, към който ще искаш да се връщаш всяко лято.

Мястото е създадено и се развива като семеен бизнес, в който са ангажирани четири поколения. Заедно се справихме с двете опожарявания на ресторанта – през 2002 и през 2013 г. Преодоляването на препятствията ни направи още по-задружни и ни накара всеки път да постигаме все повече и повече.

Ресторант Баракуда днес е едно място, създадено за любителите на изкуството и блаженството. Предлагаме ястия, приготвени със земеделски продукти собствено производство или закупени от производители в района. Морските деликатеси са шедьоври на кулинарията, с които се гордеем. Кухнята предлага богато разнообразие, като любителите на руската кухня няма да останат разочаровани.

Доброто настроение, което създаваме с артистична и уютна обстановка и вълшебна храна, правим още по-добро с развлекателната ни програма. Всяка вечер има музика на живо, както и танцови спектакли с балкански и руски мотиви. Обичаме фолклора, но оркестърът ни може да удовлетвори всякакви музикални вкусове.

Ела да прекараш своята незабравима созополска вечер при нас!